İzinsiz aldığı araçta intihar girişimi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İzinsiz aldığı araçta intihar girişimi

İzinsiz aldığı araçta intihar girişimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2017 Cuma - 17:28Güncelleme: 25 Ağustos 2017 Cuma - 17:28
İzinsiz aldığı araçta intihar girişimi

Denizli'de ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Bir kişi, rent a car firmasından izinsiz aldığı araçla kaybolup intihar girişiminde bulundu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Rent a car işi yapan bir tanıdığının yanına giden kişi, araçlardan birisini kimsenin haberi olmadan alıp uzaklaştı. Durumu fark eden işletmeci durumu emniyete bildirdi.

İhbar üzerine polis, aracın peşine düştü. Bir süre sonra otomobil Şirinköy yolu üzerinde görüldü. Polis, aracın yanına doğru ilerlediğinde beklenmeyen bir tepki ile karşılaştı. Araç içerisindeki kişi, kapıları kilitleyerek elindeki silah ile intihar edeceğini söyleyince ortalık bir anda hareketlendi.

Araç başındaki emniyet güçleri, bir yandan şahsı ikna etmeye çalışırken, diğer sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine psikolog geldi ve araç içerisindeki kişiyi ikna etme çabaları başladı.

Araç ile kaçan kişi, çok borcu olduğunu, bu yüzden psikolojisinin bozulduğunu ve intihar edeceğini yineleyip durdu. Görevlilerin yarım saatlik çabası sonuç verdi ve ikna edilen kişi eylemine son verdi.

Otomobil ise olay yerine çağrılan rent a car işletmecisine geri verildi. Sağlık kontrolü sonrası araç ile kaçan ve intihar etmek isteyen şahıs ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.