İranlı gaspçı cezaevinde – D20Haber
22.05.2024, Çarşamba
19 °C / 35 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İranlı gaspçı cezaevinde

İranlı gaspçı cezaevinde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Eylül 2017 Pazartesi - 17:47Güncelleme: 25 Eylül 2017 Pazartesi - 17:47
İranlı gaspçı cezaevinde

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki bir büfeye müşteri gibi gelerek elindeki bıçağın sapıyla işletme sahibinin başına vurup, paraları gasp etmeye çalışan İran uyruklu 28 yaşındaki Mehdi Hussain, yakalandı. O anlar ise büfenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, geçen cumartesi günü saat 02.30 sıralarında, Çamlık Mahallesi’nde meydana geldi. Çamlık Büfe adlı işyerine müşteri gibi girip, sigara almak istediğini söyleyen ve başında şapka bulunan İranlı Mehdi Hussain, büfeci Sedat Uzdil’in dalgınlığından yararlanıp elindeki bıçakla saldırdı. Bıçağın sapıyla koltukta oturan Uzdil’in başına üç kez vurup, yaralayan ve yere düşüren Mehdi Hussain, daha sonra çekmeceleri açıp, paraları toplamaya başladı.

Haberin DevamıReklam




Bu sırada yerden kalkan Sedat Uzdil, eli bıçaklı Mehdi Hussain’e karşı koymaya başladı. Elinden de yaralanan Uzdil, bir sopayla Hussain’e karşı koydu. Hussain, daha sonra kaçarak izini kaybettirdi. Ancak, kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Mehdi Hussain’i kaldığı apartta yakaladı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Hussain tutuklandı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)