Honaz’daki cinayete 2 tutuklama – D20Haber
01.07.2024, Pazartesi
22 °C / 37 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Honaz’daki cinayete 2 tutuklama

Honaz’daki cinayete 2 tutuklama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Haziran 2017 Cumartesi - 21:11Güncelleme: 10 Haziran 2017 Cumartesi - 21:11
Honaz’daki cinayete 2 tutuklama

Honaz İlçesi'nde, sokak ortasında tartıştığı 30 yaşındaki Hüseyin Eydir'i tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 25 yaşındaki Fuat Aydemir ile Eydir'in eski eşi olan sevgilisi Ümmühan Menteş tutuklandı.

Olay, geçen pazartesi günü saat 11.00 sıralarında, Karaçay Mahallesi’nde meydana geldi. Hüseyin Eydir, yaklaşık 3 ay önce boşandığı Ümmühan Menteş ve sevgilisi olduğu iddia edilen Fuat Aydemir ile sokakta karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Aydemir, yanındaki tabancayı çekip Hüseyin Eydir’e ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Eydir, kaldırıldığı hastanede öldü. Fuat Aydemir ile sevgilisi Ümmühan Menteş ise kaçtı.

Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün Aydemir ve Menteş’in saklandığı evi belirleyip, operasyon düzenledi. Ekipler, Fuat Aydemir ve Ümmühan Menteş ile çifte yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin DevamıReklam




Emniyette, cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen Ümmühan Menteş, daha sonra ifadesini değiştirip sevgilisinin kendisine baskı uyguladığı için suçu üzerine aldığını söyledi, Eydir’i Fuat Aydemir’in vurduğunu belirtti.

Sorguları tamamlanan 7 kişi, bugün adliyeye sevk edildi. Fuat Aydemir ve Ümmühan Menteş çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, şüphelilerden 4’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. R.D.’nin ise nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)