Honaz Tüneli’ndeki göçükte 1 işçi öldü – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Honaz Tüneli’ndeki göçükte 1 işçi öldü

Honaz Tüneli’ndeki göçükte 1 işçi öldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2019 Cuma - 23:07Güncelleme: 15 Mart 2019 Cuma - 23:36
Honaz Tüneli’ndeki göçükte 1 işçi öldü

Denizli’nin Honaz ilçesi yakınlarında çalışmaların devam ettiği Honaz Tüneli’nde göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 1 işçi öldü.

Honaz’ın Ovacık Mahallesi tarafında yer alan tünelde, drenaj hattı çalışmalarının devam ettiği alanda henüz bilinmeyen nedenle göçük meydana geldi. İşçilerden Ahmet Türkmenoğlu, toprak altında kaldı. Çalışma arkadaşları 112’den yardım istedi ve olay yerine Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı ve AFAD ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Ekiplerin yoğun çalışmasıyla göçük altında kalan Türkmenoğlu, ağır yaralı olarak çıkarıldı. Sağlık ekibi tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz işçi tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

VALİ KARAHAN’DAN AÇIKLAMA

Honaz Tüneli drenaj hattında meydana gelen göçük olayıyla ilgili Vali Hasan Karahan da bir açıklama yaptı. Karahan, açıklamasında “Bu akşam saat 21.00 sularında Honaz Tüneli çıkış sağ tüpünde suları tahliye eden drenaj kazısı esnasında göçük meydana gelmiştir. Bir işçimiz maalesef göçük altında kalmıştır. AFAD ekibi tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan işçimiz Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde vefat etmiştir. Tüneldeki çalışmalara gün ışığıncaya kadar ara verilmiş olup, olay ile ilgili soruşturma başlatılmıştır” dedi