Honaz Tüneli’nde tehlikeli hareketlere ceza – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Honaz Tüneli’nde tehlikeli hareketlere ceza

Honaz Tüneli’nde tehlikeli hareketlere ceza

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2024 Çarşamba - 09:53Güncelleme: 21 Şubat 2024 Çarşamba - 09:53
Honaz Tüneli’nde tehlikeli hareketlere ceza

Denizli’nin Honaz ilçesindeki tünelde 4 kafadarın tehlikeli hareketleri cezasız kalmadı. Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, alkol ile ellerini yıkayıp sosyal medyadan paylaşan 4 kişiye 7 bin 260 lira para cezası uygulandı.

Karayollarında kimi drift, kimi spin, kimi makas atarak trafiği tehlikeye düşürüp, kazalara davetiye çıkarıyor. İzmir ve Ankara karayollarını Antalya karayoluna bağlayan Honaz Tüneli’nde ortaya çıkan 4 kafadar ise aracın üzerine çıkarak yolculuk yaptı.

Araçtakiler bununla da yetinmeyip, aracı durdurup yanlarında bulunan alkolle ellerini yıkadı. Çektikleri bu görüntüleri de sosyal medyada paylaştılar.

Haberin DevamıReklam




Bu görüntüleri paylaşanlar cezasız kalmadı. JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, isimleri belirlenen 4 kişiyi yakaladı.

Bu kişiler hakkında adli işlemin yanı sıra, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten 7 bin 260 lira idari para cezası uygulandı.