Hem anne hem baba acısı yaşayan genç kızın yürek yakan feryatları – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Hem anne hem baba acısı yaşayan...

Hem anne hem baba acısı yaşayan genç kızın yürek yakan feryatları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mart 2020 Cumartesi - 14:26Güncelleme: 7 Mart 2020 Cumartesi - 14:33
Hem anne hem baba acısı yaşayan genç kızın yürek yakan feryatları

Denizli’de, Kadınlar Günü öncesinde işlenen kadın cinayeti ve sonrasında eşini öldüren kişinin yaşamına son vermesi şok yarattı. Ailenin kızı Ö.A. ise acıların en büyüğünü yaşarken, “Bırakın beni, annemi görmek istiyorum” şeklindeki feryatları yürekleri dağladı.

Pamukkale’nin Sevindik Mahallesi 2305 Sokak’taki olayda, Şuayip A., henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Sultan A.’yı bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra da kendisini iple evin tavanına asarak yaşamına son vermişti.

• Eşini öldürüp intihar etti

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Bu olaydan habersiz annesini telefonla arayan, ancak cevap alamayınca eve gelen, kapının açılmaması üzerine 112’den yardım isteyen Ö.A., polisin içeriye girmesiyle korkunç olayı öğrendiğinde sinir krizleri geçirdi. Ö.A., “Bırakın, annemi görmek istiyorum, annemi götürüyorlar bırakın” diye feryat etti. Genç kızı, ailenin yakınları ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Yaşanan korkunç olay sonrası evde yapılan incelemelerin ardından Şuaip A., ve eşi Sultan A.’nın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLARINI ZİYARET ETMİŞLER

Bir fabrikada işçi olarak çalışan çiftin, dün en son öğle saatlerinde cezaevinde bulunan çocuklarını ziyaret ettikleri, ardından evlerine döndükleri belirtildi.

KOMŞULARI: HİÇ KAVGA ETTİKLERİNİ DUYMADIK

Öte yandan, cinayet işleyip ardından intihar eden ve yakın çevresi tarafından “Ragıp” ismi ile bilinen Şuaip A.’nın sevilen birisi olduğu ve komşuların daha önceden çiftin her hangi bir kavga ya da olumsuz olaylarına rastlanmadığı öğrenildi.

Acılı haberi alan çiftin Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesindeki akrabalarının da büyük bir şok yaşadıkları ve olaya inanamadıkları kaydedildi.

Çiftin Ö.A. ile birlikte toplamda 4 çocuklarının olduğu belirtildi.

DENİZLİ (İHA)