Gurbetçiden hayır için gönderdiği paranın yerine ulaşmadığı iddiası – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Gurbetçiden hayır için gönderdiği paranın yerine...

Gurbetçiden hayır için gönderdiği paranın yerine ulaşmadığı iddiası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2019 Cumartesi - 15:32Güncelleme: 5 Ekim 2019 Cumartesi - 17:35
Gurbetçiden hayır için gönderdiği paranın yerine ulaşmadığı iddiası

Denizli’de bir ihtiyaç sahibine Kurban Bayramı hayrı olarak 500 euro gönderen gurbetçi, yardımın yerine ulaşmadığını öğrendi. Bunun üzerine parayı ulaştırılması için aracılık ettiğini öne sürdüğü Facebook’ta kurduğu Trafik Yaşam Grubu’nun yöneticisine “neden ulaşmadı” diye soran Şevket T., hakaret dolu yazışmalanın muhatabı olduğunu iddia etti.

Facebook’ta kurduğu Trafik Yaşam Gurubu üzerinden kişisel rant sağladığı iddialarının muhatabı olan Trafik Yaşam Grubu yöneticisi O.B., bu kez de bir gurbetçiyi isyan ettirdi. Şevket T., iddiasına göre, ihtiyaç sahibi bir kişiye Kurban Bayramı hayrı olarak ulaştırılması için O.B.’ye 500 euro para gönderdi. Aradan geçen sürede paranın yerine ulaşmadığını öğrendi ve sosyal medya üzerinden O.B. ile bağlantı kurdu.

FACBEOOK’TAN İSYAN ETTİ

Dün akşam sosyal medya hesabından isyan dolu bir paylaşım yapan Şevket T., bir ihtiyaç sahibine kurbanlık hayrı olarak ulaştırılması için O.B.’ye genderdiği paranın hala yerine ulaştırılmadığını, hesabını sorunca da bu kişinin kendisine ağza alınmayacak hakaretler savurduğunu öne sürdü.

AYLAR SONRA FARKETTİ

İddiaya göre, Kurban Bayramı öncesi bir ihtiyaç sahibi kurbanlık alabilsin diye üyesi olduğu Trafik Yaşam Grubu’nun kurucusu O.B.’ye 500 euro hayır parası gönderdi. Ancak aylar sonra gönderdiği hayır parasının ihtiyaç sahibine ulaştırılmadınığı öğrendi ve nedenini O.B.’ye sordu.

YAZIŞMALAR SONUÇ VERMEDİ

Yine iddiaya göre, Şevket T.’nin paranın teslim edilmemesiyle ilgili sorusuna O.B., “Zamanım olmadı bir ara teslim ederim” tarzında bir yaklaşımla yanıt verdi. Bir süre daha geçmesine karşın paranın hala ulaştırılmadığını öğrenen Şevket T., bu kez O.B’ye parayı bir an ulaştırması için whatssapp üzerinden yazdı.

O YAZIŞMA DELİL GİBİ


Tüm çabalarının sonuçsuz kaldığını öne süre Şevket T., en son dün O.B.’ye yine whatsaapp üzerinden paranın akibetini sordu. Ancak aldığı yanıtla donup kaldı. Yazışmalarla ilgili ekran kayıtları, tarafların bir süre sonra birbirlerine sert ifadeler kullandığı, hakaretler ettiğini gösteriyor.

ÖNCE GRUPTAN ATTI, SONRA TEHDİT ETTİ

Paşylaşımda O.B’nin kendisini önce Trafik Yaşam Grubu’ndan attığını sonra da whatssapp üzerinden tehdit ettiğini öne süren Şevket T., sosyal medya kullanıcılarını “Bu sah….a kanmayın” diye uyardı.

KÜFÜR DOLU SÖZLER

Tuğcu’nun whatsapp üzerinden paylaştığı yazışma görsellerinde, O.B.’nin, parayı bir an önce ihtiyaç sahibine ulaştırmazsa kendisini deşifre edeceğini söyleyen Tuğcu’ya “Altı üstü 500 euro para. Sanki milyon gönderdin de hesap soruyorsun” diye yanıt verdiği, bunun üzerine sahtekarlıkla suçlanınca da “S...tir lan şeref..z” diye hakaret ettiği görülüyor.

Karşılıklı hakaretlerin havada uçuştuğu bu yazışmanın bir bölümünde yine O.B.’nin hayırsever Şevket Şevket T’ye “Onun bunun ço…” gibi ağır bir ifadeyle kullandığı görülürken, paylaşışılan yazışma görselleri, O.B.’nin “elinden geleni ardına koyma” sözleriyle son buluyor.

İDDİALARI YALANLADI

Öte yandan, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan O.B., “Benimle ilgili bu suçlamayı asla kabul etmiyorum. Bu yazıyı paylaşan kişi hesabı açılır açılmaz 1 saat sonra kapandı ve madem gönderdi banka dekontunu paylaşsın ya da numaramı açık bir şekilde paylaşsın. Başkasının ismini kaydedip aralarında yazışıp paylaşmış ama isim kaydedip numaramı paylaşsın ama böyle bir muhatap yok. ispatlayacak şu an bu iftirayı atan şahıs ortada yok. Hukuk yolunda mücadelemi sürdüreceğim sonuna kadar .. Madem dekontu paylaşsın ispata davet ediyorum .. HODRİ MEYDAN 2 evladım var 1
lokma haram yedirdiğim an allah canımı o an alsın” dedi