Genç kız öldürüldü mü, intihar mı etti? – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Genç kız öldürüldü mü, intihar mı...

Genç kız öldürüldü mü, intihar mı etti?

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2021 Cuma - 16:43Güncelleme: 9 Ekim 2021 Cumartesi - 12:06
Genç kız öldürüldü mü, intihar mı etti?

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sporcusu Emrullah Ünal, acıların en büyüğü ve dayanılmazı olan evlat acısını yaşıyor. Ünal’ın kızı Ceren Ünal, Ankara’daki evinde ölü bulundu. İntihar ettiği öne sürülen genç kızla ilgili harekete geçen Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, “ölüm nedeni açığa çıkarılsın” çağrılarında bulundu

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sporcusu ve mekanikeri Emrullah Ünal’ın Uşak Üniversitesi mezunu kızı Ceren Ünal, yaşamını sürdürdüğü Ankara’daki evinde ölü olarak bulundu. Genç kızın asılı olarak bulunması nedeniyle intihar ettiği öne sürüldü.

Ancak kadın platformları, sosyal medyadan “#CerenÜnal’ın ölüm nedeni açığa çıkarılsın” hashtag’i ile paylaşımlar yaparak, çağrılarda bulunuyor. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu “@KadinCinayeti” etiketiyle yaptığı paylaşımda “17 Eylül’de Ankara’daki evinde ölü  bulunan #CerenÜnal ‘ın ölüm nedeni açığa çıkarılsın. Şüpheli kadın ölümleri için etkin soruşturma yürütülsün. Kadın cinayetlerini şüpheli bırakmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Evlat acısıyla yanan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sporcusu ve mekanikeri Emrullah Ünal ise sosyal medya hesabından “Güzel kızım hayatım CEREN’im hakka yürüdü dünyam yıkıldı Allah rahmet eylesin Allahım kimseye evlât acısı göstermesin” paylaşımını yaptı.