FETÖ’ye kıskaç operasyonu: 103 şüpheli yakalandı – D20Haber
19.03.2025, Çarşamba
1 °C / 12 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. FETÖ’ye kıskaç operasyonu: 103 şüpheli yakalandı

FETÖ’ye kıskaç operasyonu: 103 şüpheli yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Şubat 2025 Cumartesi - 09:16Güncelleme: 15 Şubat 2025 Cumartesi - 09:18
FETÖ’ye kıskaç operasyonu: 103 şüpheli yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 103 kişi yakalandı. Şüphelilerin, örgütün askeri ve öğrenci yapılanması içerisinde yer aldıkları, gaybubet evlerinde kaldıkları ve kamu sınavlarına bu evlerde hazırlandığı belirlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından FETÖ’ye yönelik Kıskaç-39 isimli bir dizi operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu.

Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 39 ilde düzenlenen operasyonlarda; örgütün askeri ve öğrenci yapılanması içerisinde yer alan, ankesörlü telefonlarla örgüt içerisindeki sorumlu kişilerle irtibata geçen, kamu sınavlarına örgüt evlerinde hazırlanan ve mülakatlarda avantajlı olarak kodlanan, örgütün gaybubet evlerinde kalan ve ByLock kullanıcısı olmaktan aranan 103 kişi yakalandı.

Haberin DevamıReklam




Yerlikaya, “Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum” Dedi.