Eve girdi, ailesinin cesetlerini buldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Eve girdi, ailesinin cesetlerini buldu

Eve girdi, ailesinin cesetlerini buldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ağustos 2018 Cumartesi - 22:30Güncelleme: 11 Ağustos 2018 Cumartesi - 22:31
Eve girdi, ailesinin cesetlerini buldu

Denizli’de, cinnet olayının detayları yavaş yavaş belli oluyor. Kenti sarsan korkunç olayda 47 yaşındaki Ali Arslan, eşini ve kızını boğarak öldürüp kendisini asarken, olay sırasında dışarıda olan İbrahim Arslan ise ömrünce unutamayacağı bir şok yaşadı. Olanlardan habersiz eve gelen İbrahim Arslan, aile fertlerinin cesetlerini buldu.

Denizli, bu akşam cinnet haberiyle sarsıldı. Merkezefendi’nin Akkonak Mahallesi'nde, İddiaya göre, psikolojik sorunlar yaşayan Ali Arslan, yaşanan tartışma sonrasında eşi 45 yaşındaki Sevgi ve 13 yaşındaki kızı Esma’yı boğarak öldürdü. Daha sonra da kendisini elektrik kablosuyla asarak intihar etti.

OLAY SIRASINDA EVDE YOKTU

Korkunç olay, dışarıda olan İbrahim Arslan’ın eve dönmesiyle ortaya çıktı. Kapıyı açtığında annesi ile kız kardeşini yerde cansız bir şekilde yatarken, babasını da elektrik kablosuyla asılı buldu. Şok geçiren Arslan, polisi aradı. Eve gelen sağlık ekipleri, baba, anne ve kızlarının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.