Esnaf-seyyar satıcı kavgasını polis ateş açarak ve biber gazı kullanarak ayırdı – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Esnaf-seyyar satıcı kavgasını polis ateş açarak...

Esnaf-seyyar satıcı kavgasını polis ateş açarak ve biber gazı kullanarak ayırdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2018 Pazar - 21:01Güncelleme: 27 Mayıs 2018 Pazar - 21:01
Esnaf-seyyar satıcı kavgasını polis ateş açarak ve biber gazı kullanarak ayırdı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, seyyar satıcı ile bir işyeri çalışanlarının karıştığı kavgayı polis silah ve biber gazı kullanarak önledi.

Olay, Merkezefendi’nin Altıntop Mahallesi Sevgi Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, meyve satan seyyar satıcı ile bir işyerinin çalışanları arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma kızsa sürede kavgaya dönüştü. Tartıştığı kişiler tarafından darp edilen seyyar satıcı, arabasındaki bıçağı alıp geri döndü. Kendisini dövenlere saldıran seyyar satıcıyı durmakta güçlüklük çekildi.

Haberin DevamıReklam




Polis, eli bıçaklı seyyar satıcıyı durdurmak için ayaklarına doğru ateş etti ve biber gazı kullandı. Etkisiz Seyyar satıcı, daha sonra sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturmaya başlandı.