Ege’nin ‘gezenti hırsızları’ yakalandı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Ege’nin ‘gezenti hırsızları’ yakalandı

Ege’nin ‘gezenti hırsızları’ yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2020 Perşembe - 16:28Güncelleme: 1 Mayıs 2020 Cuma - 11:27
Ege’nin ‘gezenti hırsızları’ yakalandı

Ege Bölgesinde 'gezinti hırsızlar' olarak bilinen ve kadın üyelerinin cezaevine girmemek için sürekli hamile kaldığı 4 kişilik hırsızlık ailesi, Denizli’nin Çameli ilçesinde son yaptıkları 7 bin TL’lik soygunun ardından Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

İlçenin Elmalı Mahallesi’nde, N.S. isimli yaşlı kadının evinden 7 bin TL’nin çalınmasının ardından harekete geçen Çameli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilk olarak güvenlik kameraları kayıtlarını toplayıp soruşturmayı başlattı.

JASAT ile Çameli ve Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile ortaklaşa yürüttüğü operasyonda, şüphelilerin evin kilitli olan kapısını yanlarında bulunan malzemeler ile açarak girdikleri belirlendi.

CEZAEVİNE GİRMEMEK İÇİN HAMİLE KALIYORLARMIŞ

Haberin DevamıReklam




Çevredeki güvenlik kameralarının ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan JASAT, olayı gerçekleştiren şahısların Yılmaz G., kızı Sibel G., Emine K. ve Nurcan G. isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Şahısların Ege Bölgesinde gezinti hırsızlar olarak bilindikleri ve gittikleri kentlerde hırsızlık yaptıkları öğrenildi. Hırsızlık ailesi olarak tanınan şahısların kadın üyelerinin, cezaevine girmemek için sürekli hamile kaldıkları belirlendi.

JASAT koordinesindeki jandarma ekipleri, şahısları kullandıkları araç ile Denizli’de yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DENİZLİ (İHA)