Düğününde takılan takıları düşürdü, gören kişi ise alıp kayıplara karıştı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Düğününde takılan takıları düşürdü, gören kişi...

Düğününde takılan takıları düşürdü, gören kişi ise alıp kayıplara karıştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Şubat 2021 Cumartesi - 17:03Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi - 19:41
Düğününde takılan takıları düşürdü, gören kişi ise alıp kayıplara karıştı

Denizli’de, düğününde takılan takılar ile biriktirdiği dövizleri ihtiyaç üzerine bozdurmamaya giden kişi, bunları içine koyduğu poşeti telefonla konuşurken düşürdü. Bulan kişi ise izini kaybettirdi.

Olay, Merkezefendi ilçesinin İlbade Mahallesi’nde meydana geldi. Yedi ay önce evlenen Emre Taysi, düğününde takılan altın ve dövizleri bozdurmak iş yerinden çıktı. Motosiklet ile giderken telefon ile aranması üzerine durdu. Görüşme yaparken de farkında olmadan içinde altın ve dövizlerin olduğu poşeti düşürdü. Bu sırada oradan geçen ve yerdeki poşeti gören bir kişi, içine bakıp altın ve dövizleri görünce cebine koyup yoluna devam etti.

• Yolda bulduğu altınları satan kişi serbest kaldı

Telefon görüşmesi sonrasında poşetin cebinde olmadığını fark eden Taysi, şok geçirdi. Telaşla güzergahta birkaç kez arama yapsa da sonuç alamadı.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından poşetin düşmesini, onu gören kişinin alıp uzaklaşmasını gören Taysi, polise giderek şikayetçi oldu. Taysi yaşadıklarını “Motorumla gidiyordum . telefonum çalınca konuşmak için kenara çektim. Telefon görüşmem bittikten sonra cebimde olmadığını hissettim. Panikleyerek tekrar geldiğim güzergaha geri gittim ve aradım bulamadım. Esnaf arkadaşlarımı aradım, yine bir sonuca ulaşamadım. Güvenlik kameraları aklıma geldi. Gittiğim güzergahlar üzerinde bir kameradan benim görüşme yaptığım sırada düştüğü görülüyor. O anda geçen yaya görüp cebine alıyor. Hiç bir şey demeden devam ediyor. Yanılmıyorsam benim düşürdüğümü görüyor. Alıyor ve hiçbir şey olmadan devam ediyor. Nasıl böyle bir şey yapabiliyor? Bu kadar kolay mı? Diyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

Öte yandan, polis ekiplerinin titiz çalışmasının ardından eşkali tespit edilen şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)