Denizli’nin Honaz ilçesinde, drift atma nedeniyle dayısıyla tartışan zanlı, daha sonra tüfekle otomobile ateş etti. İçinde bulunan 14 yaşındaki çocuk, olaydan yara almadan kurtuldu.
Olay otomobille drift atma yüzünden meydana geldi. İddiaya göre, Ü.Ş., drift atma nedeniyle yeğeni 20 yaşındaki Ş.U. ile tartıştı.
Bu tartışmadan bir süre sonra Ş.U., dayısının evine gidip aracın ön camına tüfekle ateş etti. Ön camdan giren saçmalar arka camdan çıktı.
Tüfekle ateş edildiği sırada otomobilin içinde bulunan 14 yaşındaki V.Ş., olaydan yara almadan kurtuldu.
Şikayet üzerine harekete geçen Denizli İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ş.U.’yu yakaladı.
Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye zevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede “adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.
Ş.U.’nun çeşitli olaylardan 19 suç kaydınun bulunduğu belirlendi.