Dizi oyuncusu Ece İrtem yasak bölgeye iniş yaptı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Dizi oyuncusu Ece İrtem yasak bölgeye...

Dizi oyuncusu Ece İrtem yasak bölgeye iniş yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ağustos 2018 Perşembe - 01:41Güncelleme: 30 Ağustos 2018 Perşembe - 01:41
Dizi oyuncusu Ece İrtem yasak bölgeye iniş yaptı

Rol aldığı Yeni Gelin dizisinin çekimleri için Denizli’ye gelen oyuncu Ece İrtem, yamaç paraşütüyle uçuş heyecanı yaşamak isterken zor anlar yaşadı. Sanatçı, yamaç paraşütünü kullanan pilot ile birlikte yasak olan askeri bölgeye iniş yapmak zorunda kaldı.

Yeni Gelin dizisinin seti çekimler için Denizli’ye taşındı. Dizide “Afet” karakterini canlandıran oyuncu Ece İrtem de çekimler için Denizli’ye geldi. Çekimlerden kalan zamanı kentin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek için değerlendiren genç oyuncu, farklı bir deneyim yaşamak isterken zor anlar geçirdi.

Bağbaşı Yaylası Teleferik Tesisleri bölgesine çıkan Ece İrtem, buradan yamaç paraşütüyle havalanıp kenti kuşbaşı gözlemlemek istedi. Pilot M.T.’nin yönetimindeki yamaç paraşütüyle havalanan Ece İrtem, olumsuz hava koşulları nedeniyle korku dolu dakikalar yaşadı. M.T.’ni soğukkanlı bir şekilde yamaç paraşütünü yönlendirmediyle rüzgarlı bölgenin dışına çıkmayı başardılar ve ardından sağlıklı bir şekilde “yasak bölge” ilan edilen alana iniş gerçekleştirdiler. Askerlerin yardımı ile kendine gelen güzel oyuncu, daha sonra kaldığı otele götürüldü.