Dikkat vali adıyla dolandırılabilirsiniz – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Dikkat vali adıyla dolandırılabilirsiniz

Dikkat vali adıyla dolandırılabilirsiniz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Aralık 2017 Salı - 14:32Güncelleme: 12 Aralık 2017 Salı - 14:32
Dikkat vali adıyla dolandırılabilirsiniz

Denizli'de vali, yardımcıları ve özel kalem müdürünün isimleri kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı belirtilerek, bu kişilere inanılmaması ve yardım isteklerinin yerine getirilmemesi istendi.

Denizli Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından Denizli Valisi, Vali Yardımcıları, Özel Kalem Müdürü’nün adları kullanılarak iş adamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın ev, iş veya cep telefonlarından arandıkları, çeşitli bahanelerle Valiliğimiz adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunarak dolandırıcılık teşebbüslerinin artarak devam ettiği tespit edilmiştir” denilerek, şu ifadelere yer verildi:

Haberin DevamıReklam




“Denizli Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, işadamlarımız ve esnafımızdan; telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır. Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın öncelikle Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğü ile görüşerek durumu bildirmelerini (0258-265-18-82), ardından Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.