Denizlispor yöneticisinin deposundaki yangın kontrol altında – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
10 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizlispor yöneticisinin deposundaki yangın kontrol altında

Denizlispor yöneticisinin deposundaki yangın kontrol altında

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Eylül 2018 Pazar - 22:21Güncelleme: 2 Eylül 2018 Pazar - 23:46
Denizlispor yöneticisinin deposundaki yangın kontrol altında

Merkezefendi’nin Bozburun Mahallesi’ndeki bir depoda çıkan yangın itfaiyenin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alınırken, deponun Denizlispor yöneticisi Fikret Akyol’a ait olduğu bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, yangınla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelen ihbar üzerine ekipleri olay yerine yönlendirdiklerini söyledi.

Yangına 32 itfaiye aracı ve 60 itfaiye eriyle müdahale ettiklerini anlatan Başlı, “Yangına müdahalemiz dört koldan devam ediyor. En kısa sürede inşallah yangını söndüreceğiz. Herhangi sirayet ve can kaybı yok. Dumandan etkilenen birkaç personelimize müdahale yapıldı. İçeride ahşap ve kablo malzemeler var. Köpüklü müdahale ile önünü kesmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Öte yandan deponun Denizlispor Yönetim Kurulu üyesi Fikret Akyol’a ait olduğu öğrenildi. Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek de yangın yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan yangın alanında söndürme çalışması devam ediyor. Ufak çaplı patlamalarında yaşandığı yangın yerinde, iş makineleriyle deponun etrafında temizlik çalışması yapılıyor.

Haberin DevamıReklam




Bu arada çevredeki bazı vatandaşların, yangını cep telefonuyla görüntüleyerek sosyal medyadan canlı yayın yaptığı görüldü.

YANGIN 7 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğleden sonra çıkan ve büyüyen yangını ekiplerin müdahalesiyle söndürmeyi başardıklarını söyledi.

Yangına 50 itfaiye aracı ve 120 itfaiye eriyle müdahale ettiklerini belirten Başlı, “Yangına müdahalemiz dört koldan sürdü. Öğleden sonra çıkan yangını uzun uğraşlar sonunda kontrol altına almıştık. Yaklaşık 7 saatin sonunda başarılı bir şekilde söndürmeyi başardık. Ekiplerimiz soğutma işlemi yapıyor.” ifadelerini kullandı.

İş yerinde büyük çapta hasarın oluştuğu ve yangının çıkış sebebinin detaylı incelemeden sonra açıklanacağı belirtildi.

Pazar günü olması nedeniyle depo içerisinde çalışanın olmadığı öğrenildi.