Denizlispor yöneticisi İrdem’e silahlı saldırı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizlispor yöneticisi İrdem’e silahlı saldırı

Denizlispor yöneticisi İrdem’e silahlı saldırı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2018 Pazar - 12:17Güncelleme: 9 Eylül 2018 Pazar - 13:00
Denizlispor yöneticisi İrdem’e silahlı saldırı

Denizlispor yöneticisi Necip İrdem’in, içinde eşi ve çocuklarının da bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Kırmızı ışıkta durduğu sırada, bir araçtan 7 el ateş edildiği, olayda can kaybı ve yaralanan olmadığı bildirildi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Denizli Otomobil ve Galericiler Derneği Başkanı da olan Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Necip İrdem, eşi ve çocuklarıyla birlikte bir restoranda yemek yedi. Otomobiliyle yola çıkan İrdem, Bağbaşı Mahallesi’ndeki ışıklı kavşakta kırmızı ışığın yanmasıyla durdu. Bu sırada yanında duran otomobilden 7 el ateş edildi. Otomobilin hasar gördüğü olayda İreem, eşi ve çocuklarından yaralanan olmadı.

Polis, olayla ilgili İrdem’in ifadesini aldı ve çok yönlü soruşturma başlattı. Olayı gerçekleştirenlerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalara başlandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, İrdem olayla ilgili “Yemek dönüşü ışıklı kavşakta bir otomobil yanımızda durdu. Art arda ateş ettikten sonra tali yola girerek uzaklaştı. Olay yerinde 7 boş kovan bulundu. Hiçbir tehdit almadım, kim olduklarını bilmiyorum” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Denizlispor20.com