Sarayköy ve Buldan ilçelerinde 2 yangın daha – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sarayköy ve Buldan ilçelerinde 2 yangın...

Sarayköy ve Buldan ilçelerinde 2 yangın daha

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ağustos 2021 Çarşamba - 10:08Güncelleme: 4 Ağustos 2021 Çarşamba - 10:08
Sarayköy ve Buldan ilçelerinde 2 yangın daha

Denizli’nin ciğerlerini yakan alevler, bu kez Sarayköy ile hafta başından bu yana yangınlarla boğuşan Buldan’dan yükseldi.

Sarayköy’ün Yeşilyurt Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bu sabah saat 06.21 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine ekipler kısa sürede bölgeye ulaşarak alevlere müdahale etti. Kontrol altına alınan yangınla ilgili soğutma çalışmaları devam ediyor.

TEKKEKÖY’DEKİ YANGIN DA KONTROL ALTINDA

Hafta başından bu yana Türlübey Mahallesi’nde çıkan yangınla boğuşan, dün de Kovanoluk Mahallesi’nde yangın çıkan Buldan’dan bu kez yangın haberi sabah saatlerinde Tekkeköy’den geldi. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Haberin DevamıReklam




VALİLİKTEN YANGINLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Bu arada, Denizli Valiliğinden orman yangınlarıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “İlimiz, Buldan-Tekkeköy ile Sarayköy-Yeşilyurt mevkiileri ormanlık alanlarında sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerimizin müdahalesi sonucunda kısa sürede büyümeden kontrol altına alınmıştır.

Hâlihazırda ilimizde devam eden bir yangın bulunmamaktadır. Daha önceden çıkan orman yangın bölgelerinde soğutma çalışmaları devam etmektedir” denildi.