Gamze kıskançlık nedeniyle öldürülmüş – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Gamze kıskançlık nedeniyle öldürülmüş

Gamze kıskançlık nedeniyle öldürülmüş

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2020 Çarşamba - 10:30Güncelleme: 23 Kasım 2020 Pazartesi - 14:16
Gamze kıskançlık nedeniyle öldürülmüş

Isparta’da cinayete kurban giden 23 yaşındaki Gamze Esgicioğlu’nun kıskançlık nedeniyle öldürüldüğü bildirildi. Denizlili genç kızın erkek arkadaşı, suçunu itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayetin ardından gözaltına alınan Gamze Esgicioğlu’nun erkek arkadaşı Hasan B. İle bu kişinin yanında bulunan M.K., H.Y. ve İ.O.B., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından M.K., H.Y. ve İ.O.B. serbest bırakıldı. Esgicioğlu’nun erkek arkadaşı Hasan B. İse, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Hasan B. adliye çıkışında bir gazetecinin "Sevgilinizi neden öldürdünüz, pişman mısınız?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bıraktı.

•Denizlili Gamze, Isparta’da cinayete kurban gitti

• Gamze’nin katiline müebbet hapis istemiyle dava açıldı

Öte yandan Hasan B.’nin adliyedeki ifadesinde kıza arkadaşı Gamze Esgicioğlu ile kıskançlık yüzünden tartıştıklarını belirterek, “Üzerime bıçakla geldi, bende elinden tutarak bıçağı geri çevirdim. O sırada vücuduna saplandı” dediği öğrenildi.

Isparta’nın Anadolu Mahallesi 131. Cadde’de dün meydana gelen olayda, Gamze Esgicioğlu, evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetin ardından polis, evde bulunan Hasan B., M.K., H.Y. ve İ.O.B.’yi gözaltına almıştı.

ISPARTA (İHA)