Dedektif gibi iz sürdü, çalışanını hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Dedektif gibi iz sürdü, çalışanını hırsızlık...

Dedektif gibi iz sürdü, çalışanını hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2021 Pazartesi - 10:38Güncelleme: 29 Mart 2021 Pazartesi - 11:35
Dedektif gibi iz sürdü, çalışanını hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde deposundan malzemelerin eksildiğini fark eden kişi, komşusuyla yaptığı iş birliği sayesinde aylardır aradığı hırsızı suçüstü yakaladı.

Olay, ilçenin Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Ayrancı, belli dönemlerde geldiği deposundan malzemelerinin eksildiğini fark etti. Bunun üzerine karşı komşusu ile iş birliği yapan Ayrancı, herhangi birinin gelmesi durumunda kendisine haber vermesini istedi. Dün akşam saatlerinde komşusu, Ayrancı’yı arayarak yanında çalışan G.T.’nin depoya geldiğini söyledi.

 

Depoya gelen Ayrancı, farları kapalı, üzerine trapez sac ve demir profillerin bağlandığı otomobil ile içindeki G.T.’yi fark etti. Yaptığı ihbarla da olay yerine gönderilen polis ekibi, şüpheliyi yakaladı .

Bu arada,ikili arasında geçen diyalog dinleyenleri şaşırttı. Ayrancı’nın “Ben sana çalma demedim mi?” sorusuna G.T., alacaklarına karşılık olarak aldığını söyledi. Ayrancı’nın “Yalan söyleme. Her gün sana para veriyorum” diyerek üzerine yürümesi üzerine G.T., “Bu malzemeler fazla parçalar. Ben aldıktan sonra kendisine hesabımdan kesmesini söyleyecektim” ifadelerini kullandı.

G.T. daha sonra polis ekibi tarafından karakola götürüldü.