Denizli’den çıkan kuruyemiş yüklü kayıp tır bulundu – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’den çıkan kuruyemiş yüklü kayıp tır...

Denizli’den çıkan kuruyemiş yüklü kayıp tır bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2017 Cuma - 22:09Güncelleme: 16 Haziran 2017 Cuma - 22:09
Denizli’den çıkan kuruyemiş yüklü kayıp tır bulundu

Serinhisar’dan yüklediği 22 tonluk 185 bin lira değerindeki kuruyemişle sırra kadem basan tır, polisin sıkı takibiyle bulundu. Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde ele geçirilen kuruyemişler de sahibine teslim edildi.

Serinhisar Küçük Sanayi Sitesi’nde Hasan Genç’e ait işyerinden bir İstanbul firmasına gönderilmek üzere yüklenen kuruyemişleri taşıyan 41 F 3817 plakalı tır, yola çıktıktan bir süre sonra izini kaybettirmişti.

İstanbul firmasının piyasa değeri yaklaşık 185 bin lira olan ürünlerin ellerine ulaşmadığı bilgisini vermesinin ardından kayıp tır her yerde aranmaya başlandı. İstanbul ve Kocaeli Emniyet müdürlüklerinin ortak çalışmasında şoförün ibraz ettiği Erhan Kabadayı adına düzenlenmiş olan kimlik ve kullandığı aracın plakasının sahte olduğu ortaya çıkarıldı. Malların da Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde olduğu belirlendi.

Düzenlenen operasyonla şoförle birlikte, kuruyemişleri evinin deposunda saklayan kişi yakalandı. Emniyette sorguları tamamlanan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan çalınan malların eksiksiz olarak kendine teslim edildiğini söyleyen işadamı Hasan Genç, “Serinhisar’dan başlayan ve tüm yurt geneli Emniyetine taşınan bu olay Kocaeli’nde son buldu.

Bu olay aydınlatılmasını sağlayan İstanbul Emniyeti, Kocaeli Emniyeti ile tüm yurt genelinde çalışma yapan emniyet güçlerine şahsım ve işletmem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: Serinhisar’ın Sesi Gazetesi

Acıpayam Gazetesi