Hasmını vurduktan sonra dükkanına gidip çalıştı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Hasmını vurduktan sonra dükkanına gidip çalıştı

Hasmını vurduktan sonra dükkanına gidip çalıştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2021 Salı - 14:25Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı - 15:38
Hasmını vurduktan sonra dükkanına gidip çalıştı

Denizli’nin Kale ilçesinde, tarlasında çalışırken bir kişinin vurulması olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayın faili yakalanırken, aralarındaki eski bir husumetten dolayı Bülent Sungur’u vuran Halil Ç.’nin, olay sonrası dükkanına gidip hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya başladığı ortaya çıktı.

İlçenin Gölbaşı Mahallesi'ndeki olayda, 40 yaşındaki Bülent Sungur, tarlasında çalışırken tüfekle ateş edilmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili jandarmanın yaptığı araştırmada, 38 yaşındaki Halil Ç. gözaltına alındı.

Önce suçlamayı kabul etmeyen Halil Ç.’nin çapraz sorguda suçunu itiraf ettiği bildirildi. Şüphelinin yer göstermesiyle olayda kullanılan ve ormanlık alana saklanan tüfek de bulundu. Halil Ç., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

TARLASINA KADAR TAKİP ETMİŞ

Öte yandan, Halil Ç.’nin aralarında husumet bulunan Bülent Sungur’u 4-5 gün takip ettiği, tarlasına tütün dikmek için gittiğinde de planını uygulamak istediği, husumetlisinin kanlar içinde yere yığılmasıyla da dükkanına gelip hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ettiği bildirildi.

Başına giren saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Bülent Sungur’un ise hemen ameliyata alındığı, bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

• Magandaların vurduğu çiftçi ağır yaralandı