Trafik kazasının altından cinayet çıktı – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Trafik kazasının altından cinayet çıktı

Trafik kazasının altından cinayet çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ekim 2018 Pazartesi - 13:03Güncelleme: 29 Ekim 2018 Pazartesi - 13:04
Trafik kazasının altından cinayet çıktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, otomobilin çarptığı kişi yaşamını yitirdi. Ancak, kazayla ilgili yapılan titiz inceleme olayın kasten adam öldürme olduğunu ortaya çıkardı. Olayla ilgili bir kişi tutuklanırken, iki kişi adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

Olay, Pamukkale’nin Bağbaşı Mahallesi 1040 Sokak’ta meydana geldi. 35 TKG 72 plakalı aracın çarpması sonucu 35 yaşındaki C.Ö. olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu olay ilk bakışta ölümlü trafik kazası izlenimi verdi. Ancak, Asayiş Şube Müdürlüğü’nün deneyimli görevlileri, detaylı bir inceleme yaptı ve ölümlü kaza süsü verilmek istenen olaya karışan taraflarının husumetli olduğunu belirledi.

Haberin DevamıReklam




Bunun üzerine derinleştirilen soruşturmada, ölen C.Ö. ile ona çarpan araçta bulunan 21 yaşındaki A.M.T., 19 yaşındaki E.K.T ve 41 yaşındaki M.K.’nin Gaziantepli oldukları ve aralarında husumet bulunduğu belirlendi.

Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.M.T., çıkarıldığı mahkemede kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı. E.K.T. ve M.K. ise adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.