Silahlı çatışmanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Silahlı çatışmanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı

Silahlı çatışmanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Temmuz 2023 Cuma - 12:16Güncelleme: 14 Temmuz 2023 Cuma - 12:17
Silahlı çatışmanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bir kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı gazino önündeki silahlı çatışmanın dehşet anları güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

İlçenin Sümer Mahallesi’nde meydana gelen olayda, eğlenmek için gazinoya gelen Deniz Karakaş ve M.A. ile husumetli oldukları A.K., M.Ç. ve S.Ş. arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Çevredekilerin araya girerek kavgayı ayırmasının ardından, Deniz Karakaş ve M.A., eğlence mekanından ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen 2 arkadaş, araçtan iner inmez yanlarında getirdikleri pompalı tüfekle eğlence mekanından çıkan A.K., M.Ç. ve S.Ş.'ye doğru rastgele ateş etti.

Karşı tarafın da tabancalarla karşılık vermesiyle silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada kurşunların isabet ettiği Deniz Karakaş ile A.K. ve M.Ç. yaralandı.

Ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Deniz Karakaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer 2 yaralının ise Servergazi Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Sokak ortasında yaşanan silahlı çatışma olayıyla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen M.A. ile S.Ş.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Tedavileri devam eden iki kişinin ise daha sonra adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

Öte yandan, sokak ortasında yaşanan ve bir kişinin öldüğü dehşet anları, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.