Pompalı tüfek olayının altından beğenilmeyen börek kavgası çıktı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Pompalı tüfek olayının altından beğenilmeyen börek...

Pompalı tüfek olayının altından beğenilmeyen börek kavgası çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Haziran 2023 Cumartesi - 09:35Güncelleme: 24 Haziran 2023 Cumartesi - 09:39
Pompalı tüfek olayının altından beğenilmeyen börek kavgası çıktı

Denizli'de bir emlakçının, sokak ortasında pompalı tüfekle rastgele ateş ederek ortalığı birbirine kattığı olayın detayları ortaya çıktı. N.T.’nin pastanede yediği böreği beğenmediği için 8 kişi tarafından darp edildiği iddia edildiği, olayın da bu nedenle gerçekleştiği öne sürüldü.

• TIKLAYIN | Tüfekle rastgele ateş açan genç gözaltına alındı

Pamukkale ilçesine bağlı Hürriyet Caddesi’nde iki gün önce meydana gelen olayın detayları ortaya çıktı. İddiaya göre, N.T., yediği böreği beğenmediğini pastanenin görevlisine söyledi. Bunun üzerine başlayan sözlü tartışma arbedeye dönüştü ve dışarıya çıkarılan N.T., 8 kişi tarafından darp edildi.

Darp olayının kendisine saldıranlar tarafından yayıldığı duyan N.T., bu durumu hazmedemeyerek, elinde pompalı tüfekle darp edildiği dükkanın önüne gitti. Havaya ateş etmesinin ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Hareketli dakikaların yaşandığı o anlarda ekiplerin ve babasının uzun süren çabası üzerine N.T., elindeki silahı teslim etti. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen N.T., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Arkadaşı olan saldırgan için polislere "Ben kefilim, iyi çocuk" şeklinde sözler sarf eden M.A. olayı şöyle anlattı:

“Perşembe günü Pelitlibağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda, beni zan altında tuttular. Suçluyu ben savunuyormuş ve destekliyormuşum gibi lanse ettiler. Nuri arkadaşımız emlakçılık ile uğraşıyor. Ben de olayın olduğu pastanede servis şoförlüğü yapıyordum. Bu olaylardan işimden kovuldum. Börek beğenmediğinden dolayı bu arkadaşı pastane çalışanı ile tartışıyor. Ardından çalışanlar bu arkadaşı darp ediyorlar. Darp ettikten sonra çevrede konu ile ilgili konuşuyorlar ve arkadaşta sinirleniyor. Benim serviste olduğum vakitte silah ile gelip, bu iş yerine doğru 7 el ateş ederek, çevreyi rahatsız etti. Bundan benim haberim yoktu. Bana da silah doğrultu ve ben bu olaydan alakam yok diye ona söyledim. Nuri ise bana 'beni darp ettiler, onları vurmaya geldim' dedi. Şuurunun da yerinde olmadığını gördüm. Babası ile birlikte silahı bırakmasında yardımcı olduk. Yaptığı şeyi doğru bulmuyorum.”

DENİZLİ (İHA)