Cesetleri bulunanlar kayıp olan 2 işçi mi? – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Cesetleri bulunanlar kayıp olan 2 işçi...

Cesetleri bulunanlar kayıp olan 2 işçi mi?

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2020 Cuma - 09:22Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma - 10:30
Cesetleri bulunanlar kayıp olan 2 işçi mi?

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kuruyemiş fabrikasında dün akşam saatlerinde meydana gelen patlamada iki işçinin cansız bedenine ulaşılırken, ölen işçilerin kayıp olarak aranan çalışanlar olup olmadığı henüz belirlenemedi.

İlçenin Kale Mahallesi'nde faaliyet gösteren Bakkur Gıda Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketine ait kuruyemiş fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında iki işçi hayatını kaybederken, üç işçi yaralanmıştı. Tüpten sızan gazdan kaynaklandığı değerlendirilen yangın ve patlamada yaralanan üç kişi, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, olay sırasında işletmede çalışan Hüseyin Aktaş ve Salih Yılmaz'dan haber alınamadı.

Yangının söndürülmesinin ardından patlamanın meydana geldiği bölgede yapılan aramada, iki kişinin cesedi bulundu. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cansız bedenleri bulunan işçilerin kayıp olarak aranan Hüseyin Aktaş ve Salih Yılmaz olup olmadıkları ise bu otopsiyle belirlenecek.

DENİZLİ (AA)