Miras cinayetinde karı koca tutuklandı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Miras cinayetinde karı koca tutuklandı

Miras cinayetinde karı koca tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2023 Cumartesi - 09:38Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi - 09:38
Miras cinayetinde karı koca tutuklandı

Denizli’nin Çameli ilçesinde, miras nedeniyle bir kişinin öldürüldüğü olayla ilgili karı koca tutuklandı. Aynı olayın şüphelisi 3 kişi adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

İlçenin Taşçılar Mahallesi’nde, miras malı tarla ve alacak verecek meselesinden çıkan kavgada Mehmet Deniz, taş ve sopayla dövülerek öldürüldü.

Cinayetin ardından İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olay yerinden otomobille Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi'ne kaçtığını belirlediği 5 şüpheliyi Göcek Jandarma Komutanlığı ekipleriyle düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Denizli’ye getirilen ve jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Y. ile E.Y. tutuklandı. Diğer şüpheliler adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Taşçılar Mahallesi’nde önceki gün miras kalan tarla ve alacak meselesi nedeniyle 43 yaşındaki Mehmet Deniz ile akrabaları E.Y. (27), Y.D. (25), F.D. (52), A.D. (64) ve G.Y. (31) arasında kavga çıkmış, Deniz dövülerek öldürülmüştü.