Kuyu cinayetinde 7 zanlı tutuklandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kuyu cinayetinde 7 zanlı tutuklandı

Kuyu cinayetinde 7 zanlı tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2022 Çarşamba - 09:20Güncelleme: 15 Haziran 2022 Çarşamba - 09:31
Kuyu cinayetinde 7 zanlı tutuklandı

Denizli’de kayıp olarak aranan iki gencin cansız bedenleri 5 gün sonra su kuyusundan çıkarılırken, olayla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 7’si tutuklandı.

Ailelerinin 9 Haziran akşamı kayıp ihbarında bulunduğu 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse'nin cansız bedenleri bu sabah erken saatlerde, Serinhisar ilçesinin Develi Kuyusu mevkisindeki su kuyusundan çıkarıldı.

İş makineleriyle yapılan kazalar sonucu 26 metrelik su kuyusundan çıkarılan cenazeler otopsi için morga kaldırıldı.

7 ZANLI TUTUKLANDI, 2’Sİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

Öte yandan, yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden 7'si Emniyet'teki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan gençlerle telefonda son görüşmeyi yaptığı belirlenen M.A'nın da aralarında bulunduğu 7 kişi çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

M.A'nın ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği ve maktullerle aralarında alacak meselesi yüzünden tartışmanın yaşandığını söylediği öğrenildi.

Zanlının maktullerle perşembe günü akşam ormanlık alanda buluştuğu ve orada cinayeti işledikten sonra ayrıldığı, ertesi gün olay yerine gelerek başkasından aldığı otomobilin bagajına koyduğu cesetleri su kuyusuna attığı belirtildi.

Zanlının daha sonra otomobili bir akaryakıt istasyonunda temizledikten sonra sahibine teslim ettiği ifade edildi.

M.A'nın cinayeti işledikten sonra diğer 8 kişiyi bir minibüsle alıp su kuyusunun bulunduğu yere gelip kuyu içini taş ve toprakla doldurdukları ileri sürüldü.