Kuyu cinayetinde 1 sanık daha tutuklandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kuyu cinayetinde 1 sanık daha tutuklandı

Kuyu cinayetinde 1 sanık daha tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2023 Cumartesi - 12:21Güncelleme: 11 Kasım 2023 Cumartesi - 12:22
Kuyu cinayetinde 1 sanık daha tutuklandı

Denizli’nin Serinhisar ilçesindeki “kuyu cinayeti” davasında bir kişi daha tutuklandı. Böylece davadaki tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

Serinhisar’da 17 yaşındaki İsmail Yalçın ile 19 yaşındaki Hasan Akköse’nin öldürüldükten sonra kuyuya attığı ve üzerlerinin kapatıldığı cinayetle ilgili davada yargılamaya devam edildi. Dün yapılan duruşmada, sanıklar ifade verdi.

İfadelerin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısı, daha önce serbest bırakılan Hakan Ö. ile Osman Ç.’nin tutuklanmalarını talep etti. Mahkeme heyeti, savcının talebine uyarak Hakan Ö.’nün tutuklanmasına karar verdi.

Tutuklamanın davayla ilgili önemli bir gelişme olduğunu söyleyen Avukat Fersu Ege Kandemir, “Hakan Ö. ve Osman Ç. hakkında tutuklama talep ettik. Bu olayın başında bulunan kişi bugün itibariyle tutuklandı. Şu anda tutuklu olmayan Osman Ç.’nin olayın çok fazla içinde olmadığı yönde algı var ama biz buna katılmıyoruz. Bizim için bu iki şahısın tutuklanması önemliydi ama en azından biri tutuklandı” ifadelerini kullandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

9 Haziran 2022 Perşembe günü otomobille evden ayrılan 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse'den haber alınamadı. İki gencin öldürülerek atıldıkları belirlenen Serinhisar'ın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 30 metrelik su kuyusunda gerçekleştirilen 45 saatlik çalışma sonucu İsmail Yalçın ve Hasan Akköse’nin cansız bedenlerine ulaşıldı.

DENİZLİ (İHA)