Korkutan yangından görüntüler – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Korkutan yangından görüntüler

Korkutan yangından görüntüler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2020 Cuma - 18:16Güncelleme: 4 Aralık 2020 Cuma - 18:46
Korkutan yangından görüntüler

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde üretim yapan deterjan tesisinde çıkan yangının korkutucu boyutu, cep telefonuyla çekilen görüntülere yansıdı.

İlçenin Fatih Mahallesi 2028/1 Sokak’taki deterjan üretimi yapılan tesiste, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Tesisin yanındaki bir binanın teras katına da sıçrayan yangında, alevler gökyüzüne yükseldi.

• Binada patlama sesinin ardından yangın çıktı

Çevredeki bina sahiplerine korku dolu anlar yaşatan yangında, bir evde oturan yaşlı kadın son anda alevlerin içinde kalmaktan kurtarıldı.

SIK SIK PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Alevlerin gökyüzüne yükseldiği, siyah dumanların kentin hemen her noktasından görüldüğü yangında, binadan sık sık patlama sesleri de duyuldu.

VALİ ATİK VE BAŞKAN ZOLAN DA GELDİ

Haberin DevamıReklam




Bu arada, Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız olay yerinde ilgililerden bilgi aldı.

Vali Atik, “Şu anda ilk edindiğimiz bilgi, içeride hiçbir vatandaşımızın olmadığı şeklinde. Bu sevindirici bir haber. İnşallah kontrol altına alındıktan sonra ekiplerin soğutma çalışması devam edecek. Yangının çıkış nedeni, itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından belirlenmiş olacak. Fabrikada temizlik ürünlerinin üretildiği bilgisini öğrendik” açıklamasını yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, yangın ihbarının ardından tüm ekiplerin seferber olduğunu ve kısa sürede söndürülmesini beklediklerini ifade etti.

KONTROL ALTINA ALINDI

Korku ve panik dolu anlar yaşatan yangın, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına başlandı.

İşte o yangından görüntüler