Denizli’deki kazada son bilanço: 2 ölü, 2 kayıp – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’deki kazada son bilanço: 2 ölü,...

Denizli’deki kazada son bilanço: 2 ölü, 2 kayıp

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2017 Salı - 10:19Güncelleme: 4 Temmuz 2017 Salı - 10:19
Denizli’deki kazada son bilanço: 2 ölü, 2 kayıp

Denizli’ye dehşet gecesi yaşatan Sarayköy’deki kazadan gelen en son bilgi "2 ölü, 2 kayıp ve 10 yaralı var” şeklinde. Yaralılardan birisinin ambulans uçakla İstanbul’a götürüldüğü bildirilirken, kayıp olduğu belirtilen kişilerin ise aranmasına devam ediliyor.

Sarayköy’de gece meydana gelen kazada, orman yangını bölgesine iş makinesi taşıyan tır ile yakıt tankeri çarpışmış, ardından korkunç bir patlama meydana gelmiş, o sırada karayolundan geçen ve içinde gurbetçi ailenin bulunduğu yabancı plakalı bir otomobil de patlamanın etkisiyle savrulmuştu. Kazada, önce 2 kişinin, daha sonra da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

Denizli’deki kazada son bilanço: 2 ölü, 2 kayıp

ARPACI: 2 ÖLÜ, 2 KAYIP 10 YARALI VAR

İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, kazayla ilgili verdiği bilgide, 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin kayıp olduğunu ve 10 kişinin de yaralandığını, çeşitli hastanelerde tedavisi yapılan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğunu belirtti.

1 YARALI İSTANBUL’A GÖTÜRÜLDÜ

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk ise, yaralılardan birisinin durumunun ağır olması nedeniyle gece ambulans uçak ile İstanbul Kartal Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiğini, şu anda denizli Devlet Hastanesi’nde yaralı 1 çocuğun bulunduğunu ifade etti.

ZOLAN’DAN D20HABER’E AÇIKLAMA

Orman yangını felaketinin yaşandığı bölgede Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte incelemelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan da, D20haber.com’a yaptığı açıklamada yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Zolan, orman yangının felaketi yaşanırken bir başka üzücü haber geldiğini, tanker ile tır ve bir otomobilin çarpıştığı kazayla ilgili kendisine ulaşan bilgilere göre ölü sayısının 4, kazadaki yaralılardan birisinin de DESKİ personelini olduğunu söyledi.

Denizli’deki kazada son bilanço: 2 ölü, 2 kayıp