Kazada ölen gençlerin cenazesi toprağa verildi – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kazada ölen gençlerin cenazesi toprağa verildi

Kazada ölen gençlerin cenazesi toprağa verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Aralık 2023 Pazar - 11:51Güncelleme: 31 Aralık 2023 Pazar - 11:51
Kazada ölen gençlerin cenazesi toprağa verildi

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden iki genç, toprağa verildi. Alkollü sürücünün kurbanı olan 24 yaşındaki Fethi Berk ve 18 yaşındaki Busenur Bostancı’nın cenazeleri toprağa verildi.

İzmir ve Fevzi Çakmak bulvarlarını bağlayan Üçgen Köprülü Kavşağı’nda önceki gün gece meydana gelen kazada, Hüseyin G. yönetimindeki 48 AOL 432 plakalı cip, aynı yöne giden Fethi Berk’in kullandığı motosiklete çarpmış, kazada Berk ile motosiklette bulunan Busenur Bostancı hayatını kaybetmişti.

SÜRÜCÜ ALKOLÜ ÇIKTI

Kazaya karışan cip sürücüsü Hüseyin G., uygulanan testte 1.18 promil alkollü çıkmış, işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Hayatlarının baharında yaşamını yitiren Busenur Bostancı ve Fethi Berk, aileleri ve sevenleri tarafından gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Bostancı’nın cenazesi Tavas’ın Ulukent Mahallesi’nde, Berk’in cenazesi de Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi’nde toprağa verildi.

HAYALLERİ YARIM KALDI

Berk ve Bostancı’nın birlikte iş yeri açma planları yaptığı, evlilik hayallerini gerçekleştirmek için hazırlıklar yaptıkları öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)