Denizli’deki kavgada baba öldü, oğlu yaralı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’deki kavgada baba öldü, oğlu yaralı

Denizli’deki kavgada baba öldü, oğlu yaralı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2017 Çarşamba - 13:08Güncelleme: 13 Eylül 2017 Çarşamba - 13:08
Denizli’deki kavgada baba öldü, oğlu yaralı

Denizli’nin Çal ilçesi’nde korkunç cinayet. İki kardeş, aralarında husumet bulunan baba-oğul ile kavga etti. Taşlı sopalı kavgada av tüfeği de kullanıldı. Olayda baba yaşamını yitirirken, oğlu da yaralandı.

Çal İlçesi, Akkent Mahallesi’nde işlenen korkunç cinayetle sarsıldı. Akkent Mahallesi’nin Besihaneler mevkisindeki cinayet, iddiaya göre geçmişte yapılan bir şikayet üzerine işlendi. Besicilik yapan 55 yaşındaki Yunus Eker ve oğlu Hasan Eker, bu sabah daha önce jandarmaya yapılan şikayet nedeniyle aralarında husumet oluşan Kenan Yılmaz ve kardeşi Ali Rıza Yılmaz ile karşılaştı. Taraflar arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Taşlı sopalı kavgada, iddiaya göre Kenan Yılmaz elindeki av tüfeğiyle baba oğla ateş etti. Boynundan yaralanan Yunus Eker, kanlar içinde yere yığıldı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Hasan Eker ise, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye Çal Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Jandarma, olaydan sonra kaçan Kenan Yılmaz ve kardeşi Ali Rıza Yılmaz’ın yakalanması için bölgede geniş çaplı bir çalışma başlattı.

 Denizli’deki kavgada baba öldü, oğlu yaralı