Sırtından tüfekle vurulmuştu, bir kişi gözaltına alındı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sırtından tüfekle vurulmuştu, bir kişi gözaltına...

Sırtından tüfekle vurulmuştu, bir kişi gözaltına alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mayıs 2023 Salı - 16:37Güncelleme: 24 Mayıs 2023 Çarşamba - 10:08
Sırtından tüfekle vurulmuştu, bir kişi gözaltına alındı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 60 yaşındaki Hatice Baysal’ın tarlada sırtından vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alınırken, Baysal'ın komşusu tarafından darp edildiği anlar ortaya çıktı.

• TIKLAYIN | Tarlada kadın cesedi bulundu

• TIKLAYIN | Ölü bulunan kadının vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

• TIKLAYIN | Komşusunu öldüren katil zanlısı tutuklandı

İlçenin Avşar Mahallesi'nde yaşayan Hatice Baysal, Dokuzlar mevkisinde bulunan üzüm bağında çapa işlerini yapmak için dün sabah evden çıkmış, akşam saatleri olmasına rağmen evine dönmeyince yakınları aramaya çıkmış, tarlasında annesi ve komşusu tarafından ölü olarak bulunmuştu.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Baysal'ın komşusu H.M'yi (51) gözaltına aldı. H.M'nin ilk sorgusunda cinayeti kendisinin işlemediğini söylediği öğrenildi.

"KARDEŞİMİ TEHDİT EDİYORDU"

Hayatını kaybeden Hatice Baysal'ın kardeşi Salih Baysal, morg önünde gazetecilere, H.M'nin daha önce kardeşini darbettiğini, bu olayın güvenlik kamerasınca da görüntülendiğini, kardeşinin savcılığa başvurup zanlı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi.

Kardeşinin zanlı tarafından sürekli tehdit ettiğini de kaydeden Baysal, "Kardeşimi ceza alacağı için sürekli tehdit ediyordu. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz." dedi.

Öte yandan otopsi işleminin ardından yakınları tarafından alınan Baysal'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Avşar Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi.

AA/İHA