Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2021 Pazar - 16:58Güncelleme: 7 Kasım 2021 Pazar - 17:03
Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, otomobilin park halindeki tıra çarptığı trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

İncilipınar Mahallesi’nde meydana gelen kazada, 32 yaşındaki Fırat Polat’ın kullandığı 20 ACS 740 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 20 AET 653 plakalı tıra çarpmış, kazada araçta bulunan 26 yaşındaki Yonca Polat hayatını kaybetmiş, sürücü Fırat Polat ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Bir sitenin güvenlik kameralarına anbean yansıyan o anlarda, süratle ilerleyen otomobil park halindeki araca çarpıyor. Yardıma koşan vatandaşların yangın tüpleri ile alevlere müdahale etmesi de görüntülere yansıdı.

Oturduğu siteye ait yangın tüplerini balkonda aşağıya atarak olası facianın önüne geçen Abdullah Yıldırım, “kazayı duyar duymaz balkona çıktık. Ana yoldan çıkan araç park halindeki tırın arkasına girdi. Yardıma koşan arkadaşlar alevler nedeniyle yanaşamıyordu. Yangın tüpü istediler. Ben ilk olarak evde kendime ait olan yangın tüpünü attım. Yeterli gelmeyince siteye ait diğer yangın tüpünü attım. Böylelikle bir facianın önüne geçtik” dedi.