Genç kadın “konuşalım” çağrısıyla evinden çıkmış – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Genç kadın “konuşalım” çağrısıyla evinden çıkmış

Genç kadın “konuşalım” çağrısıyla evinden çıkmış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ağustos 2019 Salı - 16:16Güncelleme: 27 Ağustos 2019 Salı - 17:52
Genç kadın “konuşalım” çağrısıyla evinden çıkmış

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan “Emine Bulut vakası”nın detayları belli olmaya başladı. Ölümle pençeleşen genç kadını, boşanmak üzere olduğu eşi “konuşma” bahanesiyle çağırmış.

İlçenin İncilipınar Mahallesi 1203 Sokak’taki dehşet verici olayın detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İddiaya göre, beş yıldır evli olan Hafize Kurban ile Uğur kurban’ın bu evlilikten iki çocukları dünyaya geldi. Ancak zamanla aralarında geçimsizlik baş gösterdi. Bir süredir de ayrı yaşamaya başladılar.

Genç kadın dün de mahkemeye boşanma için dilekçe verdi. Bunu duyan Uğur Kurban, eşini telefonla arayıp konuşmak için çağırdı. Evinden çıkan Hafize Kurban, kısa süren konuşmanın ardından kocasının bıçaklı saldırısına uğradı.

Haberin DevamıReklam




KANLAR İÇİNDE KALDI

Uğur Kurban’ın elindeki bıçakla dehşet saçtığı olayda, genç kadın boğazına, göğsüne ve karın boşluğuna saplanan bıçakla ağır yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan Hafize Kurban, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü.

KALBİ DURDU

Hastanenin acil servisine girerken kalbi duran genç kadın, doktorların müdahalesiyle yeniden yaşama döndürüldü. Ancak hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)