Markete açılan ateşte öldü, son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Markete açılan ateşte öldü, son yolculuğuna...

Markete açılan ateşte öldü, son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2023 Pazartesi - 18:43Güncelleme: 21 Ağustos 2023 Pazartesi - 18:44
Markete açılan ateşte öldü, son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, akrabaların kavgası sırasında markete ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Merve Acar, son yolculuğuna tabutun üzerine konulan gelinlikle uğurlandı.

• TIKLAYIN |  Markete ateş açıldı: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

İlçenin Kayıhan Mahallesi’nde, akrabaların kız meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrasında Hasan S. olay yerinden uzaklaşıp bir markete sığındı. Kendisini takip eden Yusuf S.’nin elindeki pompalı tüfekle ateş açması sonucu market görevlisi 28 yaşındaki Merve Acar ve Hasan S. yaralandı. Sağlık ekibi tarafından hastaneye götürülen Acar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ACAR’IN YAKANLARI YASA BOĞULDU

Merve Acar'ın ölüm haber ailesi ve tanıdıklarını yasa boğdu. Adli Tıp Kurumu Morgunda otopsi işlemleri tamamlanmasının ardından cenaze aileye teslim edildi. Keskin Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından, cenaze Kayhan Mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada, tabutun üstüne hayalini kurduğu beyaz gelinlik ve kırmızı duvak örtülen genç kıza karşı son görevlerini yerine getiren ailesi ile yakınlarının gözyaşlarına hakim olmadığı cenazede duygusal anlar yaşandı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan, silahlı saldırıda yaralanan Hasan S.'nin ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü, iki kez kalbinin durduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından Yusuf S. ile yanında bulunan arkadaşları Emircan U., Muhammet S., Furkan A. İsmail B. ve Tolga G.’nin ise sorgularının devam ettiği, ifade işlemelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

DENİZLİ (İHA)