Denizli'nin Güney ilçesinde, aile içi kavgada kocasını öldüren kadın tutuklanırken, oğlu adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.
İlçenin Aşağıçeşme Mahalle’de, 42 yaşındaki A.K., demir çubukla kocası 44 yaşındaki Murat K.’nın başına demir çubukla vurarak öldürmüştü.
Cinayetten sonra gözaltına alınan kadının, ilk ifadesinde, eşinin kendisini sürekli darbettiğini, uyuşturucu kullandığını ve kavga sırasında oğlunu kolundan bıçakla yaraladığını, bunun üzerine demir sopayla vurduğunu söylediği öğrenildi.
Çiftin oğlu F.K. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra gözaltına alındı.
YAKINLARININ ISRARIYLA GERİ DÖNMÜŞ
Bu arada, Murat K’nin eşini sürekli darbettiği, bu nedenle evden ayrılan A.K.’nin yakınlarının ısrarıyla geri döndüğü belirtildi.
BİR TUTUKLAMA, BİR ADLİ KONTROL KARARI
Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen A.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. F.K. ise adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.
DENİZLİ (AA)