Cinayet zanlısının faili dayıoğlu çıktı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Cinayet zanlısının faili dayıoğlu çıktı

Cinayet zanlısının faili dayıoğlu çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2020 Çarşamba - 16:42Güncelleme: 11 Mart 2020 Çarşamba - 22:49
Cinayet zanlısının faili dayıoğlu çıktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde dün gece işlenen cinayetle ilgili gözaltına alınanlardan birisi ölen güvenlik görevlisi Öztürk Karaca’nın dayısının oğlu çıktı. Cinayetin ise alacak verecek yüzünden çıktığı öne sürüldü.

İlçenin Gerzele Mahallesi 449 Sokak’ta dün akşam meydana gelen olayda özel bir şirketin güvenlik görevlisi olan 29 yaşındaki Öztürk Karaca, göğsünden tabancayla vurularak öldürülmüştü.

Karaca’nın dayısının oğlu S.T. ve arkadaşı M.Ö. sabah saatlerinde cinayette kullanılan tabancayla birlikte yakalanmasının ardından, cinayetin detayları da ortaya çıkmaya başladı. S.T.’nin arka koltukta oturan kuzeni Karaca ile alacak verecek meselesinden dolayı tartıştığı ve ardından tabanca ile iki defa göğsüne ateş ettiği öğrenildi. Aldığı iki kurşun yarası ile yaralanan Karaca’nın araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştığı, sonrasında ise kanlar içinde yere yığıldığı öğrenildi.

ALACAK VERECEK MESELESİ İDDİASI

Şüphelilerden silahı ateşleyen S.T.’nin Karaca ile aralarında alacak verecek yüzünden tartışma yaşadıklarını söylediği iddia edildi. S.T.’nin tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ise silahını ateşleyerek Karaca’yı vurduğunu söylediği öne sürüldü.

Olayın ardından başarılı bir takip sonrası yakalanan iki şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılmaları bekleniyor.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece  tutuklandı.

CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, cinayete kurban giden Öztürk Karaca'nın cenazesi ikindi vakti hilal Camisi'nde kılınan namazın ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DENİZLİ (İHA)