Kuzenini öldürüp su kuyusuna atmış – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kuzenini öldürüp su kuyusuna atmış

Kuzenini öldürüp su kuyusuna atmış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Temmuz 2020 Pazartesi - 14:41Güncelleme: 6 Temmuz 2020 Pazartesi - 14:52
Kuzenini öldürüp su kuyusuna atmış

Denizli'de, 2013 yılından bu yana kayıp olarak aranan Levent Karaduman'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kuzeninin, cesedi babasının bahçesinde bulunan 9 metrelik su kuyusuna attığı belirlendi.

2013 yılında kaybolan tabelacı 39 yaşındaki Levent Karaduman’ın ailesi, özel bir televizyon kanalında program yapan Müge Anlı’dan yardım talebinde bulundu. Telefonu son kez 4 Nisan 2013'te sinyal veren Levent Karaduman'ın kaybı ile ilgili suçlanan teyze çocuğu Ali Osman S., Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla bugün sabah 06.30 sıralarında Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kuvvetli cinayet şüphesiyle 3 ayrı yere yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alınan Ali Osman S., hastanede sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

•7 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cesedi bulundu

Programa katılan Levent Karaduman’ın annesi ve kız kardeşi, gelen haberi canlı yayında Müge Anlı’dan öğrendi. Anne aldığı haber karşısında dua ederek gözyaşına boğuldu. Müge Anlı’ya teşekkür eden anne Mesude Karaduman, “Rabbime şükürler olsun, Rabbim sesimi duydu, siz ve ekipler vesile oldu. Size ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza teşekkür ederim” dedi.

7 YIL ÖNCE KİRALANAN ARACIN KAYITLARINDAN ULAŞILDI

Gözaltına alınan ve tüm suçlamaları reddeden Ali Osman S.’nin, 7 yıl önce kiraladığı aracın PTS kayıtlarından yola çıkan Cinayet Büro ekipleri, aracın kullandığı güzergahlardan birisi olan ve ailenin sık sık gündeme getirdiği şüphelinin babasına ait Baklan ilçesi Hadim Mahallesi’nde bulunan bahçe evinde arama çalışması yaptı.

Levent Karaduman ve Ali Osman S.’nin son telefon sinyallerinin kesiştiği noktada olan bölgede yapılan aramalar sırasında 9 metrelik ve içerisinde yaklaşık 5 metre su bulunan kuyuda su altı kamerasıyla yapılan incelemede, önce ayakkabısına sonrasında ise kemik parçalarına ulaşıldı. Kemiklerin Karaduman'a ait olup olmadığına ilişkin incelemeler sürüyor.

DENİZLİ (İHA)