Cinayetin altından velayet davası çıktı – D20Haber
26.05.2024, Pazar
17 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Cinayetin altından velayet davası çıktı

Cinayetin altından velayet davası çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ağustos 2023 Pazartesi - 11:31Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi - 11:31
Cinayetin altından velayet davası çıktı

Denizli’nin tavas ilçesinde dün işlenen cinayete karı-koca arasındaki velayet tartışmasının neden olduğu öne sürüldü. Cinayet kurbanı anne-oğulun cenazesi toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş’a gönderildi.

• TIKLAYIN | Eşini ve üvey oğlunu öldürdü

Tavas’ın Yaka Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde işlenen cinayette 26 yaşındaki Ümit Mutlu A., 26 Ocak 2022’de evlendiği eşi 24 yaşındaki Büşra A. ile üvey oğlu 4 yaşındaki H.G.’yi bıçaklayarak öldürmüştü.

İddiaya göre cinayet, karı-koca arasındaki velayet tartışması nedeniyle işlendi. Büşra A., ilk evliliğinden olan çocuğu H.G.’nin velayetini eski kocasından almak istedi. Bir bir hafta önce de dava açtı. Genç kadının bu girişimi aile içinde tartışma yaşanmasına neden oldu.

Tartışmanın büyümesiyle cani koca, “ikiniz geberteceğim” diyerek, eline geçirdiği bıçakla eşini ve üvey çocuğunu kovaladı. Çocuğunu kucağına alan anne balkona doğru haretlendi. Ancak, onları yakalayan Ümit Mutlu A., elindeki bıçağı eşine ve ardından 4 yaşındaki çocuğa sapladı.

CENAZELER GÖNDERİLDİ

Haberin DevamıReklam




Dün gece otopsi işlemleri tamamlanan anne-oğulun cenazeleri toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş’a gönderildi.

Karısını ve üvey oğlunu katleden Ümit Mutlu A. ise, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

GERİYE BU PAYLAŞIMLAR KALDI

Öte yandan, 26 Ocak 2022’de evlenen çiftten geriye sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar kaldı. Büşra A.’nın “Ben yolumu kalbinde buldum” paylaşımına, kocasının “Gülüşünle hayatıma baharlar açıyor. Mutlu Büşra” diyerek cevap verdiği görüldü.

DENİZLİ (İHA)