Ölen ile öldüren aynı yerde toprağa verildi – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Ölen ile öldüren aynı yerde toprağa...

Ölen ile öldüren aynı yerde toprağa verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Kasım 2023 Salı - 14:14Güncelleme: 14 Kasım 2023 Salı - 14:22
Ölen ile öldüren aynı yerde toprağa verildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, ilişki yaşadıkları iddiasıyla eşini ve arkadaşını öldürüp intihar eden Emin Ülker ile ölen Yusuf Cavlak’ın cenazeleri aynı yerde toprağa verildi. Özlem Ülker’in cenazesi de Çameli de toprağa verildi.

• TIKLAYIN | Eşini ve erkek arkadaşını vurup intihar etti

• TIKLAYIN | Eşini vuran, erkek arkadaşını öldürüp intihar eden kişiden paylaşım

Yasak aşk iddiasıyla yaşanan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği olayın detayları da ortaya çıktı. Yazın eşinden boşanan Yusuf Cavlak’ı evinde konuk eden Emin Ülker, eşi ve arkadaşı arasında yakınlaşma olduğunu hissedince her ikisiyle de tartışma yaşadı. Yusuf Cavlak’ı evinden gönderen Emin Ülker, eşinin kendisinden şiddet gördüğü yönündeki şikayet üzerine evden uzaklaştırma cezasına çarptırıldı.

Bir süredir evine gelemeyen Emin Ülker, kendisinin uzaklaştırılmasının ardından Yusuf Cavlak’ın eve geri gelmesi üzerine çılgına döndü. Geçtiğimiz 30 Eylül’de “Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa herkese helal olsun. Eşim ve Yusuf Cavlak hariç” şeklinde paylaşım yapan ve ardından bu paylaşımı silen Emin Ülker, dün takip ettiği karısı ve arkadaşını evlerine girmek üzereyken pompalı tüfekle ateş ederek öldürüp ardından 2 sokak ileride intihar etti.

Ölen iki arkadaştan Emin Ülker ile Yusuf Cavlak’ın cenazesi, Çardak ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi’ne götürüldü. Güvenlik nedeniyle cenazeler 2 saat arayla defnedildi. Söğütlü Mahalle Mezarlığı'nda saat 10.30’da Ülker’in, saat 12.30’da Cavlak’ın cenazeleri toprağa verildi.

Kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybeden Özlem Ülker’in cenazesi ise Çameli Gökçeyaka Mahallesi’nde defnedildi.

DENİZLİ (İHA)