Bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi...

Bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Temmuz 2021 Pazar - 09:46Güncelleme: 18 Temmuz 2021 Pazar - 09:48
Bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kixinin yaralandığı bildirildi.

Olay, ilçenin Akçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. iddiaya göre, İbrahim B., Medina O. ve Firuzan A. ile birlikte Veyis G. ve Mustafa B.’nin ofisine gitti. Burada konuşurken aralarında tartışma yaşandı. Ardından dışarıya çıkan İbrahim B., Mustafa B. İle Veyis G.’nin şirket aracıyla iş yerinin duvarına çarptı.

Hıncını alamayınca da yanındaki bıçakla Mustafa B., Veyis G. ve yabancı uyruklu Firuzan A.’ya saldırdı. Çıkan arbedede İbrahim B., Veyis G., Mustafa B. ve Firuzan A., bıçakla yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan İbrahim B.’nin hayati tehlikesi olduğu bildirildi.

Olayı anlatan Medina O., “Bayan arkadaşımın sevgilisi bizi buraya davet etti, misafir olarak geldik. İki bardak alkol içtik. Arkadaşımın sevgilisi, kız arkadaşının sanırım eski sevgilisini benim erkek arkadaşıma tanıyıp tanımadığı sordu. Daha sonra ise kavga çıktı. Kız arkadaşımın sevgilisi ya da elemanı, erkek arkadaşımı bıçakladı” dedi.

Öte yandan, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

DENİZLİ (İHA)