Yol verme tartışmasında silahlar çekildi: 1 yaralı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Yol verme tartışmasında silahlar çekildi: 1...

Yol verme tartışmasında silahlar çekildi: 1 yaralı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ekim 2020 Cuma - 18:11Güncelleme: 23 Ekim 2020 Cuma - 21:20
Yol verme tartışmasında silahlar çekildi: 1 yaralı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yol verme yüzünden çıkan tartışmada bekçi, üzerine tüfekle bir kişiyi kolundan vurarak yaraladı.

Olay, ilçenin Saraylar Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle ve çarşı bekçisi olduğu öğrenilen Ramazan U., ailesi ile birlikte 20 ADB 608 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken 34 SCF 828 plakalı kiralık aracın sürücüsü Sercan Ö. ile yol verme yüzünden tartışmaya başladı.

Sercan Ö’.’nün kullandığı otomobilde bulunan Burak G., araçta bulunan tüfek ile Ramazan U.’nun üzerine yürümeye başladı. Bekçi Ramazan U. ise yanında bulunan beylik tabancasını çekerek havaya 2 el ateş etti. Burak G.’nin tüfekle üzerine yürümeye devam etmesi üzerine Ramazan U., Burak G.’yi kolundan vurdu.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Burak G., sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada yaralı şahsın kuzeni olduğu öğrenilen Orçun G. gözaltına alınırken, kaçan otomobil sürücüsü Sercan Ö. ise kısa sürede yakalandı.

Bekçi Ramazan U. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, hastaneye kaldırılan Burak G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)