Yabancı uyruklu yolcu muavinin cep telefonunu çaldı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Yabancı uyruklu yolcu muavinin cep telefonunu...

Yabancı uyruklu yolcu muavinin cep telefonunu çaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2020 Cuma - 12:05Güncelleme: 21 Ağustos 2020 Cuma - 12:05
Yabancı uyruklu yolcu muavinin cep telefonunu çaldı

Denizli’den Antalya’ya giden otobüste muavinin cep telefonunu çaldığı iddia edilen yabancı uyruklu yolcu gözaltına alındı.

İddiaya göre, Denizli’den Antalya’ya gitmek üzere yola çıkan otobüsün yolcusu, telefonunu şarja taktı. Yolcularla ilgilendikten sonra telefonuna bakmak için geldi. Ancak şarja taktığı yerde bulamadı ve durumu otobüsün şoförüne bildirdi.

Bu arada otobüste bulunan Murat Cirit, telefonu yolculardan birisini telefonu alırken gördüğünü söyledi. Bu bilgi üzerine otobüsü yol kenarına spark eden şoför, 112’yi arayıp hırsızlık olayını bildirdi. Gelen polis ekibi, cep telefonunu çaldığı iddia edilen yabancı uyruklu yolcuyu gözaltına aldı.

Yabancı uyruklu şahsın muavine ait olan cep telefonunu aldığını gördüğünü söyleyen Murat Cirit, “Ben yolcuyum, muavinle beraber giderken telefonunu şarja takmıştı ve beraber indik. Otobüse binince telefonunu göremedi. Yeni binen İran uyruklu yolcu telefonunu çaldı. Bizde rastgele denk geldik ve gördük. Yoksa telefon gitmişti yani. Şu an polis götürdü” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)