Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 23 kişi yakalandı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 23 kişi yakalandı

Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 23 kişi yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Temmuz 2017 Pazartesi - 11:52Güncelleme: 24 Temmuz 2017 Pazartesi - 11:52
Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 23 kişi yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 23 kişi yakalandı. Bunlardan 6’sı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından, uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı. Bu çalışmalar sırasında il merkezinde bulunan bir işyerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alan ekipler, hemen harekete geçti ve işyerine girip çıkan şahısları takibe aldı. Bu şahısların üzerinde uyuşturucu madde bulunurken, ekiplerin çalışması sonrasında işyerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı da belirlendi. Bunun üzerine operasyon için düğmeye basıldı ve içeride bulunan şahısları etkisiz hale getirildi.

ŞÜPHELİ ARAÇLAR TEK TEK KONTROL EDİLDİ

Diğer çalışmalarda il merkezinde risk analizine dayalı olarak şüpheli görülen araçlar tek tek kontrol edildi. Görevli ekiplerden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri, kıskıvrak yakalandı. Araçlardaki uyuşturucu madde şüphelileri etkisiz hale getirilerek aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda bulunan satışa hazır vaziyette pakatlenmiş uyuşturucu maddelere el konuldu.

ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MADDELER

Yapılan bu operasyonlarda 450 gram esrar maddesi, 51 gram eroin maddesi, 8 adet ecstasy hap , 1 gram sentetik kannabinoid maddesi , 1 gram metamfetamin maddesi, 24 kök kenevir bitkisi ile uyuşturucu madde satışından elde edilen bin 720 TL para ele geçirildi.

Bu operasyonlarda yakalanan ve Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 23 şüpheliden 6’sı tutuklandı.