Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 20 kişi yakalandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 20 kişi yakalandı

Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 20 kişi yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2017 Salı - 12:02Güncelleme: 31 Ekim 2017 Salı - 12:02
Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 20 kişi yakalandı

Denizli’de, polis tarafından düzenlenen operasyonda eroinden kokaine değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Yakalanan 20 kişiden 3’ü tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda, apart tarzı ikametleri kullanılarak uyuşturucu madde ticareti yapmaya çalışan kişiler olduğu bilgisine ulaşıldı. Alınan bilgileri değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. İl merkezinde bir aparta yapılan baskında, satışa hazır vaziyette paketlenmiş uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

UYUŞTURUCU ÖYLE BİR YERDEN ÇIKTI Kİ…

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulu narko timlerin Antalya karayolundaki çalışmasında ise, dur ihtarına uymayan bir aracın peşine düşüldü. Kısa sürede durdurulan araçta yapılan aramada, silecek suyu deposuna gizlenmiş eroin ve kokain bulundu.

Denizli’de uyuşturucu operasyonunda 20 kişi yakalandı

BİR BAŞKA ADRESE BASKIN

Norko timlerin bir başka çalışmasında da il merkezinde uyuşturucu madde satışı yapılmaya çalışıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi. Bu operasyonda eroin ve metamfetamin maddeleri ele geçirildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu operasyonlarında 151 gram esrar, 150 gram eroin, 31 gram metamfetamin, 0,4 gram kokain, 3,3 gram sentetik kannobinoid, 89 uyuşturucu hap ve suç geliri paralar elde edildi.

Uyuşturucu madde suçlarıyla ilgili yakalanan 20 kişiden 11’i adliyeye sevk edildi ve bunlardan 3’ü çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.