Eroini otomobilin stop lambasında taşıdılar – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Eroini otomobilin stop lambasında taşıdılar

Eroini otomobilin stop lambasında taşıdılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Şubat 2019 Perşembe - 10:08Güncelleme: 14 Şubat 2019 Perşembe - 10:08
Eroini otomobilin stop lambasında taşıdılar

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden başarılı uyuşturucu operasyonları. İki ayrı operasyonda aracın stop lambasına gizlenen eroin ile motor kısmında taşınan esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik şubelerinden oluşan ekipler, gerçekleştirilen operasyonlar ile uyuşturucu tacirlerine darbe indirdi. Muğla ve Antalya’dan getirilen uyuşturucu maddeler, kent girişinde düzenlenen operasyonlarda ele geçirildi.

ARACIN MOTOR KISMINDA ESRAR

Muğla’dan alınan esrarı Denizli’ye taşıyan araç, güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından oluşturulan arama noktasında durduruldu. Yapılan aramada aracın ön kaput kısmına gizlenmiş 2 kilogram esrar maddesi bulundu.

STOP LAMBASINA GİZLENEN EROİN

Bir başka operasyonda, Antalya’dan Denizli’ye gelen araçta narkotik köpeği de kullanılarak arama yapıldı. Köpeğin tepki vermesi üzerine görevlilerce aracın sağ arka stop lambası söküldü. Lamba arkasındaki metal boşluğun içerisine gizlenmiş siyah çoraptan poşetlere sarılı halde 232 gram eroin ve hassas terazi bulundu.

KENT MERKEZİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ekiplerce il merkezinde bir adrese düzenlenen operasyonda ise, iki kişi metamfetamin maddesiyle birlikte yakalandı.

Bu operasyonlarda yakalanan toplam 4 kişi işlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.