Uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı – D20Haber
06.07.2025, Pazar
24 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ocak 2018 Perşembe - 10:47Güncelleme: 25 Ocak 2018 Perşembe - 10:48
Uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri yaptıkları uygulama ve operasyonlarla çok sayıda uyuşturucu maddeyi ele geçirdi. Mahkemeye çıkarılan 5 şüpheli tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalarda, kentin farklı noktalarında kontrol noktaları oluşturuldu. Şüpheli araçlar tek tek inceleyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Vatan Bulvarı’nda bir aracı durdurmak istedi. “Dur” ihtarına uymayan araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Zümrüt Mahallesi’nde yakalanan araçta bulunan 4 kişi etkisiz hale getirildi. Narkotik Şube ekiplerinin araçta yaptığı aramada 4 paket eroin bulundu.

Haberin DevamıReklam




Geçtiğimiz Cumartesi günü, İzmir-Denizli Karayolu üzerinde yürütülen bir diğer çalışmada ise il merkezinden uyuşturucu madde temin ederek Sarayköy ilçesine sevk etmek isteyen bir kişi yakalandı. Şüpheli Y.B.’nin çoraba sararak cebinde sakladığı 500 adet extacy hapa el konuldu.

Operasyonlar neticesinde 500 adet extacy hap, 26 gram eroin maddesi, 1,9 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.